Hoe je in slechts 30 minuten meer energie kunt krijgen door bewegen in de veiligheid van je eigen huis!

....om af te vallen, meer energie te krijgen, beter te slapen, pijntjes kwijt te raken.... Succes Verzekerd!

WIL JIJ:

Sterkere en grotere Spieren? JA!
Meer conditie? JA!
Minder kans op Hartklachten JA!
Afvallen terwijl je zit ? JA!
Effectiever Afvallen zonder JOJO effect? JA!

Waarom wil je meer energie door meer te BEWEGEN?

Laten we het eens omdraaien: WAAROM NIET?

Als je niet actief bent gaat je levensverwachting omlaag. Het risico op westerse niet overdraagbare aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, overgewicht en depressie nemen toe.

Bij het toenemen van deze risico’s speelt het immuunsysteem een belangrijke rol. Het immuunsysteem is natuurlijk bekend van de afweer tegen virussen en bacteriën etc. maar het immuunsysteem is ook verantwoordelijk voor wondgenezing. Om te weten waar het immuunsysteem zijn werk moet doen, zijn er boodschapperstoffen nodig die het immuunsysteem alarmeren, vertellen waar het immuunsysteem moet zijn (cytokines zoals TNF-alfa, Interleukine 6, NF Kappa B) en dat het immuunsysteem weer tot rust mag komen (cortisol, testosteron en adrenaline)

Het gebrek aan lichaamsbeweging veroorzaakt een chronische laaggradige ontsteking.

De afgelopen jaren is het duidelijk geworden dat chronische systemische laaggradige ontsteking aan de basis staat van veel, zo niet alle ‘typisch westerse’ aandoeningen die samenvallen met het metabool syndroom.

Er is bewijs dat gebrek aan lichaamsbeweging chronische laaggradige ontsteking veroorzaakt en, ten gevolge daarvan, een energieconflict veroorzaakt tussen het zelfzuchtige immuunsysteem en het zelfzuchtige brein. Hoewel de notie in de hedendaagse wereld wijdverbreid is dat meer lichaamsbeweging goed is voor de gezondheid, kan het herstel van normaal menselijk gedrag, zoals spontane lichaamsbeweging, de ontstekingsbevorderende immuun activiteit kalmeren. Hierdoor kan er meer energie aan de hersenen en andere organen worden toebedeeld en op deze manier wordt de menselijke gezondheid bevorderd.

Nu denk je natuurlijk wat kost dat??
Om 2021 goed te eindigen én 2022 goed te beginnen!
Blijf niet op je stoel zitten, kom in BEWEGING
Nú: €57