Diëtist

Ben jij een "bewuste zorg-consument"?
En ben je op zoek naar een diëtist met een complementaire visie, transparante aanpak en eerlijke tarieven?

Lees dan snel verder!

 

 

Jij...

...hebt last van buikpijn, lastig naar het toilet kunnen, of andere klachten die eigenlijk nooit écht over gaan;

...bent nieuwsgierig hoe jouw klachten verminderd kunnen worden met een totaalaanpak;

...bent bereid zelf actief bij te dragen in je herstel en veranderingen door te voeren in je dagelijks leven.

Ik...

...geef jou altijd volledig individuele tijd & aandacht;

...combineren al mijn kennis & kunde om tot een zo compleet mogelijk behandelplan te komen;

...besteed altijd aandacht aan het complete pakket van voeding en eventuele aanvullingen in de vorm van supplementen (alleen indien noodzakelijk!)

Nienke, diëtist en orthomoleculair adviseur 

Mijn naam is Nienke Blijdenstein en ik wil u helpen om Metabool Gezond te worden!
Ik ben afgestudeerd diëtist en in opleiding tot orthomoleculair therapeut.

Menno vertelde mij over de orthomoleculaire geneeskunde en de klinische Psycho Neuro Immunologie en liet zien hoe ‘anders’ denken een hele andere behandeling opleverde. Het symptoom is immers nooit het echte probleem. Ik wist direct dat ik mij verder wilde specialiseren tot orthomoleculair diëtist volgens de klinische Psycho Neuro Immunologie.

Mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid hebben ertoe geleid dat ik mij in mijn vrije tijd veel heb verdiept in de materie over de orthomoleculaire geneeskunde en de kPNI. Ik heb boeken verslonden, webinars en lezingen gevolgd, ik heb mijn afstudeeronderzoek en mijn afstudeerstage bij bedrijven gedaan die zich ook gespecialiseerd hebben in de orthomoleculaire geneeskunde en de kPNI en ik heb met veel professionals meegelopen waardoor ik al veel in de praktijk heb mogen zien.

Gelukkig ben ik nog lang niet uit geleerd en leer ik iedere dag bij. Mensen enthousiast maken over een optimale metabole gezondheid en helpen met hun gezondheidsvraagstuk vind ik het leukste om te doen. In de behandeling kijken we natuurlijk samen naar het stukje voeding, maar de pijlers beweging, slaap en stressmanagement spelen ook een heel belangrijke rol!

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen Metabool Gezond te maken, te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en iedere dag weer te genieten!

Gezondheidswinst behaal je door het maken van kleine stappen in de juiste richting. Welke richting dit is bepaal jij zelf. De kleinste verandering maakt het grootste verschil!

Ben jij klaar om metabool gezond te worden?

Wil je online een ketogeen programma volgen dan kan dit ook! In samenwerking met Ketogenics Institute kun je nu starten met een

ONLINE ketogeen voedingsprogramma!

 

Nienke

Heeft u vragen? Verstuur hieronder ↓ een bericht! Bellen kan ook: 06 30 24 99 68

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.