fbpx

Metabool Gezond

Nice to meet you! Ik ben Menno Dekker, Expert in Metabole Gezondheid.

Na mijn opleiding fysiotherapie was ik er al snel achter dat er meer moest zijn dan de zaken waar een fysiotherapeut zich mee bezig houdt. Ik zocht eigenlijk een bredere kijk op de klachten waar mensen mee in de praktijk kwamen. In mijn ogen kon een gespannen spier niet de oorzaak zijn van een klacht.

Iedereen wil graag gezond zijn en hoe doe je dat dan? Met die vraag in mijn achterhoofd ben ik op zoek gegaan naar nog meer kennis over hoe het lichaam werkt en vooral; waarom het werkt zoals het werkt. Wat een ontdekkingsreis heb ik gemaakt: osteopathie, kinesiologie, orthomoleculaire geneeskunde, psycho-neuro-immunologie.

In dat proces kwam ik erachter dat ook ik ten prooi was gevallen aan mijn oerinstincten en dat ook mijn keuzes niet altijd de gezondste waren (meestal eigenlijk niet haha). Ik was te zwaar, bewoog te weinig, sliep niet goed, kortom ik was alles behalve gezond!

Dankzij de kennis uit de opleidingen, heb ik geleerd hoe ik mijn oerinstinct kan beteugelen om grip te krijgen op mijn Metabole Gezondheid en dat heeft me zoveel opgeleverd dat ik dat iedereen gun! Of jij de gezondere keuzes gaat maken, bepaal je zelf. Je kan dat pas bepalen als je over de juiste informatie beschikt.

Tom en ik hebben de missie om iedereen die dat wil de kennis te geven, in de vorm van een GRATIS podcast, E-learning modules en opleidingen.

Next post