fbpx

Mijn naam is Tom van Summeren! Voordat ik osteopaat werd was het oplossen van technische vraagstukken al iets waar ik enorm veel plezier uithaalde. Maar de apparatuur heeft uiteindelijk plaatsgemaakt voor de mens.

Na mijn opleiding fysiotherapie en osteopathie ben ik een praktijk begonnen en geef analoog daaraan inmiddels sinds 2011 les aan de opleiding voor osteopathie. De combinatie van werken in de praktijk en het overdragen van kennis als docent in deze periode heeft me doen inzien dat dit mijn missie moet gaan worden.

Grip op je oerinstincten. Een missie om jou en vele anderen de grip terug te geven op de onze oerinstincten waar we ons in de moderne maatschappij te veel door laten leiden en ook van gaan lijden. Ook ik heb in het verleden hierdoor niet de juiste en gezondste keuzes gemaakt en gun het iedereen om ook te leren hoe je de juiste keuzes maakt door te beschikken over de juiste kennis met betrekking tot metabole gezondheid.

Met Metabool Gezond gaan wij deze missie volbrengen. Een droom werd werkelijkheid, een eigen opleiding samen met Menno die net zo gepassioneerd is over grip krijgen op je metabole gezondheid als ik.

Maar het allerleukste blijft het maken van de podcast waar we overigens ook mee gestart zijn. Daarom hebben we besloten om deze podcast voor iedereen toegankelijk te maken en daarnaast e-learnings aan te bieden met als kers op de taart een eigen opleiding.

Previous post
Next post